петък, 26 март 2010 г.

BLOG CHALLENGE № 10


Тази седмица за своя изненада съм победител и трябва да обявя новата тема, и правилата.


ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА (копи пейст от блога на Пламен)

  1. Всеки петък тук ще публикувам едно заглавие. Всеки от участниците ще има точно една седмица да напише в собствения си блог нова публикация – със същото това заглавие.
  2. Всеки участник може да публикува своята статия в който пожелае ден от седмицата – но победителят ще се оценява (и обявява) в следващия петък и той ще има правото (което си е и задължение) да обяви новата тема за новия едноседмичен тур на BLOG CHALLENGE.
  3. Всяка публикация ще бъде оценявана по три критерия: 1. Брой коментари към публикацията (анонимните коментари няма да се броят, както и коментарите от самия автор); 2. Брой ping-ове от други блогове (няма да се броят пинговете от блогове на същия автор, обаче!); 3. Брой гласувания в Svejo.net
  4. При равен брой точки по Критерий№1, ще се гледат точките по следващия по ред критерий. Ако две публикации имат абсолютно еднакъв брой точки (което ще си е сензация или опит за измама) – ще се гледа кой от двамата автори тежи повече като живо тегло в килограми. Бъзикам се (щото иначе нямате шанс) :D – ще се гледа коя от двете публикации е прочетена повече пъти.
  5. В конкурса могат да участват само първите 12 блогъра, които заявят участието си след публикуването на всяка нова тема (българските блогове са вече хиляди и няма кой да сравнява 120 статии, пък и това е тест запроактивност).
  6. Заявката за участие ще се прави под формата на коментар под публикацията за всяка нова тема и трябва да има следния формат: “Аз, (вашето име) ще участвам в седмичния BLOG CHALLENGE с моя блог (тук трябва да изпишете името на блога си). URL: (изпишете пълния адрес на блога си)”. ПРИМЕР: “Аз, Пламен Петров ще участвам в в седмичния BLOG CHALLENGE с моя блог Блогатство. URL: http://blogatstvo.com”. Ако сте дебил и не можете да изпишете всичко това правилно – сори, но не сте в играта!
  7. В състезанието може да участва всеки, който има собствен блог (или е автор в блог от няколко автора) – стига блогът да е на български език (и да е от първите 12, които ще заявят участие, разбира се).
  8. НАГРАДА: всеки от 12-те участника в състезанието се задължава при обявяване на седмичния победител да постави на блога си специален банер (“ПОБЕДИТЕЛ В СЕДМИЧНИЯ BLOG CHALLENGE”) и този банер да е и линк към блога на победителя (директен линк към статията-победител). Участник, който не постави банер ще бъде дисквалифициран за участие в следващите 4 тура на състезанието. (И ще бъде заклеймен като циция и нечестен играч)
Само ще добавя, че след консултация с Пламен, съм упълномощена да кажа, че ще се проведат 12 кръга, заради дванадесетте участника.


НОВАТА ТЕМА:

ЖИВ(А) СЪМ!


Успех на всички!



14 коментара:

  1. Аз, Нина Николаева ще участвам в в седмичния BLOG CHALLENGE с моя блог: http://nikolaewa.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  2. Браво,Нина! Честито ,много се радвам!

    ОтговорИзтриване
  3. Аз, Пламен Петров ще участвам в в седмичния BLOG CHALLENGE с моя блог Блогатство

    ОтговорИзтриване
  4. Ще напиша извън изграта, защото темата много ми харесва.

    ОтговорИзтриване
  5. Като размислих, реших друго. Темата е прекрасна, а днес има рожден ден и наистина съм мног жива. така че
    аз Деси Бошнакова ще участвам в седмичния блог challenge s моя блог http://boshnakova.com

    ОтговорИзтриване
  6. хахаххаха е щом Деси участва, ще спечеля тази седмица :)
    Аз Божидар Костов ще участвам в седмичния Blog Challenge с моя блог http://bojidar.site90.com/

    ОтговорИзтриване
  7. Честито ,Нинка!:)

    Аз,Ралица Христова ще участвам в седмичния Blog Challenge с моя блог http://ralicahristova.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  8. № 1 - Нина Николаева
    № 2 - Пламен Петров
    № 3 - Деси Бошнакова
    № 4 - Божидар Костов
    № 5 - Ралица Христова

    ОтговорИзтриване
  9. Благодаря Нина! Моята история е готова и очаква вашите коментари - http://boshnakova.com/2010/03/27/vivir/

    ОтговорИзтриване
  10. Аз, Ива Колева приемам предизвикателството! Историята ми ще бъде публикувана в блога ми
    www.monologa.org

    ОтговорИзтриване
  11. Нина, аз малко късно си казвам, но надявам се ще мога да се включа и аз в този кръг на състезанието. Темата е толкова хубава и толкова вдъхновяваща. И аз имах рожден ден тези дни и се замислях по въпроса. Сън не ми даде снощи да си изразя мислите на хартия. Сега само трябва да отделя време да ги публикувам.
    Та така, аз, Албена Цветкова, ще участвам с моя блог bebona.wordpress.com

    ОтговорИзтриване
  12. Ето и моята история:
    http://bebona.wordpress.com/2010/04/01/i-am-alive/

    ОтговорИзтриване