петък, 9 април 2010 г.

BLOG CHALLENGE № 12 (последен)Тази седмица за своя изненада пак съм победител и трябва да обявя новата тема, и правилата.


ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА (копи пейст от блога на Пламен)

 1. Всеки петък тук ще публикувам едно заглавие. Всеки от участниците ще има точно една седмица да напише в собствения си блог нова публикация – със същото това заглавие.
 2. Всеки участник може да публикува своята статия в който пожелае ден от седмицата – но победителят ще се оценява (и обявява) в следващия петък и той ще има правото (което си е и задължение) да обяви новата тема за новия едноседмичен тур на BLOG CHALLENGE.
 3. Всяка публикация ще бъде оценявана по три критерия: 1. Брой коментари към публикацията(анонимните коментари няма да се броят, както и коментарите от самия автор); 2. Брой ping-ове от други блогове (няма да се броят пинговете от блогове на същия автор, обаче!); 3. Брой гласувания в Svejo.net
 4. При равен брой точки по Критерий№1, ще се гледат точките по следващия по ред критерий. Ако две публикации имат абсолютно еднакъв брой точки (което ще си е сензация или опит за измама) – ще се гледа кой от двамата автори тежи повече като живо тегло в килограми. Бъзикам се (щото иначе нямате шанс) :D – ще се гледа коя от двете публикации е прочетенаповече пъти.
 5. В конкурса могат да участват само първите 12 блогъра, които заявят участието си след публикуването на всяка нова тема (българските блогове са вече хиляди и няма кой да сравнява 120 статии, пък и това е тест запроактивност).
 6. Заявката за участие ще се прави под формата на коментар под публикацията за всяка нова тема и трябва да има следния формат: “Аз, (вашето име) ще участвам в седмичния BLOG CHALLENGE с моя блог (тук трябва да изпишете името на блога си). URL: (изпишете пълния адрес на блога си)”. ПРИМЕР: “Аз, Пламен Петров ще участвам в в седмичния BLOG CHALLENGE с моя блог Блогатство. URL: http://blogatstvo.com”. Ако сте дебил и не можете да изпишете всичко това правилно – сори, но не сте в играта!
 7. В състезанието може да участва всеки, който има собствен блог (или е автор в блог от няколко автора) – стига блогът да е на български език (и да е от първите 12, които ще заявят участие, разбира се).
 8. НАГРАДА: всеки от 12-те участника в състезанието се задължава при обявяване на седмичния победител да постави на блога си специален банер (“ПОБЕДИТЕЛ В СЕДМИЧНИЯ BLOG CHALLENGE”) и този банер да е и линк към блога на победителя (директен линк към статията-победител). Участник, който не постави банер ще бъде дисквалифициран за участие в следващите 4 тура на състезанието. (И ще бъде заклеймен като циция и нечестен играч)
Само ще добавя, че след консултация с Пламен, съм упълномощена да кажа, че ще се проведат 12 кръга, заради дванадесетте участника.


ПОСЛЕДНАТА ТЕМА:

НЕКА ДА Е ЛЯТО!


Успех на всички!

11 коментара:

 1. Пак ще участвам - и този път ще спечеля!

  Честна пионерска! ;-)

  ОтговорИзтриване
 2. № 1 Пламен Петров
  И аз ще участвам
  № 2 Нина Николаева

  Хайдеееееее - къде са другите!

  ОтговорИзтриване
 3. И аз се включвам :) пишете ме вътре съм като за последно :)

  ОтговорИзтриване
 4. Аз,ралица Христова ще участвам в седмичния Blog Challenge с моя блог ralicahristova.blogspot.com
  Поздравления ,Нинка! Благодаря ви !Някак си ми е много хубаво да съм част от това състезание- нямах блог ,но го направих заради състезанието! :)
  Пламски ,жалко ,че това е последният кръг- тъкмо започнах да набирам скорост (виждах се победител към 100 кръг ;-))

  ОтговорИзтриване
 5. Аз, Росица Тодорова, ще участвам в седмичния Challenge с моя блог unicusbulgaria.blogspot.com. Много време ми тряваше да се наканя, но все пак се радвам, че ще хвана макар и последния влак, а няма да тичам след него :)

  ОтговорИзтриване
 6. Аз, Дани Балтова, ще участвам в седмичния Blog Challenge с моя блог http://dannysmile.wordpress.com/
  Хайде и аз на последния влак като за пръв път :)

  ОтговорИзтриване
 7. № 4 Ралица Христова
  № 5 Росица Тодорова
  № 6 Дани Балтова

  УСПЕХ!

  ОтговорИзтриване
 8. Този коментар бе премахнат от автора.

  ОтговорИзтриване
 9. Аз, Вера Лотарова, ще участвам или поне се надявам,в седмичния Blog Challenge с моя блог http://ladyvera.net/ :)

  ОтговорИзтриване
 10. Аз Мила Цалова ще участвам с моя блог http://mila114.wordpress.com/

  ОтговорИзтриване